15:14
27 maj, 2012

27 maj, 2012 Om mig

Jag heter Agneta Dellefors och bor med min familj i Mölnlycke, utanför Göteborg.
Mitt intresse för fotografering har nog funnits med sen jag var tonåring, då jag fick min allra första kamera, en Kodak Instamatic. Intresset har bara vuxit med åren. När jag var mammaledig med första barnet, sysselsatte jag mig med att porträttera barnen på öppna förskolan i projektet Förstora de små. Sena kvällar kunde jag stå i det provisoriska mörkrummet (tvättstugan) och fascineras av de svartvita bilderna, som sakta framträdde.

Nu har digitalkameran fått ersätta den analoga. Sedan ett par år är jag medlem och aktiv i Mölnlycke Fotoklubb, en förening med många duktiga och inspirerande medlemmar, vars tips och råd jag värdesätter mycket. Jag tycker att det mesta är roligt att fotografera, därav det blandade utbudet.

Efter att ha varit i Tanzania 2010, ville jag dela med mig av mina fantastiska upplevelser därifrån. Det resulterade i en fotoutställning, som jag kallade Tanzania med egna ögon. Nästa utställning hade jag våren 2012 och den fick namnet Ett ögonblick bara och bestod av blandade alster från min fotosamling.

Är du intresserad av att köpa någon av mina bilder är du välkommen att kontakta mig.

Fråga mig också gärna om uppdrag och priser, så ska vi nog kunna komma överens.

Agneta